Artikelen weergeven op tag: Competitie

Win een Ylva & Dite Anteros siliconen dildo

Win een Ylva & Dite Anteros siliconen dildo

Ik heb zojuist een fantastische siliconen dildo toegestuurd gekregen https://www.ylva-dite.com en ze omvatten een tweede dildo die ik mijn lezers in een weggeefwedstrijd kon aanbieden.

Ylva & Dite we maken erotisch speelgoed. Speciaal voor u ontworpen in prachtige kleuren. Ze maken al hun modellen met grote zorg. Met de hand, in Nederland. Voor hem, voor haar of voor jou samen. Natuurlijk 100% lichaamsveilig. Klaar om te spelen? Ontdek nu welke handgemaakte dildo perfect bij je past.

Voor de kans om een ​​van hun sublieme dildo's te winnen, bekijk de onderstaande app en doe mee aan de gratis competitie! Als je het niet kunt zien, gebruik dan gewoon deze link - Deelnemen aan de wedstrijd

Een spannende wedstrijd om een ​​siliconen Anteros-dildo van Ylva & Dite te winnen
Een spannende wedstrijd om een ​​siliconen Anteros-dildo van Ylva & Dite te winnen.

Check out my recensie van de Ylva & Dite Rhea siliconen dildo.

Ylva & Dite Anteros Siliconen Dildo Giveaway

Veel geluk iedereen xx

Competitieregels

Deze wedstrijd loopt van 12: 00AM 6 september 2019 - 11: 59PM 5 oktober 2019 (Londen).

Deze competitie staat open voor het VK, de VS, Canada en Europa. Neem bij twijfel over uw locatie contact met mij op en ik kan u laten weten waar het artikel wel of niet kan worden verzonden.

Ik ben aan het voldoen aan deze wedstrijd en daarom moet je op mijn e-mail reageren als je wint.

U bent verantwoordelijk voor het betalen van eventuele douane- of extra kosten die kunnen optreden na verzending.

Nadat de winnaar is getrokken, heb je 2 weken om contact met me op te nemen en je prijs te claimen. Als u dit nalaat, trek ik opnieuw een winnaar aan. Door deel te nemen aan deze wedstrijd, gaat u ook akkoord met het verstrekken van uw adres, zodat ik het artikel naar u kan verzenden.

Ik accepteer geen give-away accounts voor deze wedstrijd. Ik ga controleren of deelnemers een account hebben dat bestaat uit meer dan gratis retweets. Respecteer dit alstublieft, mijn sponsorbedrijven verdienen beter en deze wedstrijden zijn voor mijn lezers en niet voor wedstrijdaccounts.

Win een tantrische massage-startset met dank aan Karma Tantric

Win een tantrische massage-startset met dank aan Karma Tantric

Als je dit fantastische artikel leuk vond tantrische Massage dan zul je dol zijn op deze wedstrijd die wordt gesponsord door Karma Tantric.

Tantrisch massagebureau in Londen, Karma Tantric, geef een fantastische tantrische massage-starterkit ter waarde van meer dan $ 200 weg! Probeer thuis je tantrische massage vaardigheden uit met een partner. Kijk hieronder voor de kans om te winnen en voer de gratis competitie in! Als je het niet kunt zien, gebruik dan deze link - Deelnemen aan de wedstrijd

Een spannende wedstrijd met prijzen ter waarde van $ 200 van Karma Tantric
Een spannende wedstrijd met prijzen ter waarde van $ 200 van Karma Tantric

KarmaTantrische tantrische massage starter kit weggeefactie

Veel geluk iedereen xx

Competitieregels

Deze wedstrijd wordt uitgevoerd vanaf 12: 00AM 14 juni 2019 - 11: 59PM 14 juli 2019 (Londen).

Deze competitie staat open voor het VK, de VS, Canada en Europa. Neem bij twijfel over uw locatie contact met mij op en ik kan u laten weten waar het artikel wel of niet kan worden verzonden.

Ik ben aan het voldoen aan deze wedstrijd en daarom moet je op mijn e-mail reageren als je wint.

U bent verantwoordelijk voor het betalen van eventuele douane- of extra kosten die kunnen optreden na verzending.

Nadat de winnaar is getrokken, heb je 2 weken om contact met me op te nemen en je prijs te claimen. Als u dit nalaat, trek ik opnieuw een winnaar aan. Door deel te nemen aan deze wedstrijd, gaat u ook akkoord met het verstrekken van uw adres, zodat ik het artikel naar u kan verzenden.

Ik accepteer geen give-away accounts voor deze wedstrijd. Ik ga controleren of deelnemers een account hebben dat bestaat uit meer dan gratis retweets. Respecteer dit alstublieft, mijn sponsorbedrijven verdienen beter en deze wedstrijden zijn voor mijn lezers en niet voor wedstrijdaccounts.

Met deze geheime sekstrick smeekt je geliefde je om meer

Je droomt van een hartstochtelijk liefdesleven, maar een drukke levensstijl en stress heeft andere plannen voor je. Als je seksleven een duwtje in de goede richting nodig heeft, is er een geheime seks-truc die je en je geliefde doet verlangen naar meer. Word stomende in de slaapkamer en introduceer deze tantra-techniek in je wereld.

Tantrische massage kan worden gedefinieerd als de meest sensuele massage die je ooit zult ervaren. Als u uw seksleven wilt verbeteren, hoeft u niet verder te zoeken. Deze ontspannende, erotische massage zorgt voor verbeterde orgasmen, wekt je seksuele eetlust op en stelt je in staat om een ​​diepere connectie met je partner te ervaren. Bereik een hoger niveau van seksuele tevredenheid en leer nieuwe manieren om elkaar te plezieren.

Lodbrock Giveaway-wedstrijd

Begin het nieuwe jaar met een beetje knik

Ik heb zojuist het geweldige beoordeeld Pillory Set van Lodbrock, en in deze fantastische set krijg je twee impact speelspeeltjes.

Een lederen paddle en een lederen flogger. Lodbrock heeft me een extra exemplaar gestuurd om weg te geven aan twee gelukkige lezers.

Dus als je zin hebt om deze fantastische handgemaakte te pakken te krijgen BDSM implementeert u gewoon de twee competities die hieronder worden weergegeven.

Dit heeft me in staat gesteld om de volgende ongelooflijke prijzen te bieden, die allemaal voor het grijpen liggen voor al mijn lezers in het VK, de EU, de VS en Canada.

Lodbrock lederen dubbelzijdige paddle met klinknagels

Deze geweldige prijs is geleverd door Lodbrock.com, zij zijn fabrikanten van handgemaakte BDSM-apparatuur en -meubilair.

The Spanker Paddle - Glad aan de ene kant en geklonken aan de andere kant, dit is een paddle voor kwaliteitsspel. Gemaakt van echt leder, messing en sparrenhout, heeft de paddle een geheugenmetalen kern, waardoor deze continu in vorm terugkeert is € 98.00 waard.

Spanker Paddle Van Lodbrock

Win A Lodbrock Leather Spanker paddle

Lodbrock meester Flogger

Deze geweldige prijs is geleverd door Lodbrock.com, zij zijn fabrikanten van handgemaakte BDSM-apparatuur en -meubilair.

De meester-flogger - De perfecte lengte, breedte, gewicht en swoosh maken deze flogger geschikt voor een meester. Houd de beukenhouten handgreep stevig vast en luister naar de lokken terwijl ze door de lucht naar het gekozen inslagpunt in de wind lopen

Meester Flogger uit Lodbrock

Win A Lodbrock Master Flogger

Veel geluk iedereen xx

Competitieregels

Deze competitie wordt uitgevoerd vanaf 12: 00AM 17 december 2018 - 11: 59PM 3rd januari 2019 (Londen).

Deze competitie staat open voor het VK, de VS, Canada en Europa. Neem bij twijfel over uw locatie contact met mij op en ik kan u laten weten waar het artikel wel of niet kan worden verzonden.

Ik ben aan het voldoen aan deze wedstrijd en daarom moet je op mijn e-mail reageren als je wint.

U bent verantwoordelijk voor het betalen van eventuele douane- of extra kosten die kunnen optreden na verzending.

Nadat de winnaar is getrokken, heb je 2 weken om contact met me op te nemen en je prijs te claimen. Als u dit nalaat, trek ik opnieuw een winnaar aan. Door deel te nemen aan deze wedstrijd, gaat u ook akkoord met het verstrekken van uw adres, zodat ik het artikel naar u kan verzenden.

Ik accepteer geen give-away accounts voor deze wedstrijd. Ik ga controleren of deelnemers een account hebben dat bestaat uit meer dan gratis retweets. Respecteer dit alstublieft, mijn sponsorbedrijven verdienen beter en deze wedstrijden zijn voor mijn lezers en niet voor wedstrijdaccounts.

Wil je een uniek stuk van mijn kunst?

Mijn oude stylus en tablet hebben de geest gegeven

Ik hou van tekenen van toons voor mijn artikelen en recensiesIk probeer te sparen voor een nieuwe tekeningopstelling. Ik wil een tekenmonitor gebruiken die me enorm zal helpen mijn kleine krabbels en cartoons te tekenen die ik zo graag doe.

Maar, en er is altijd een maar, ik heb rekeningen om te betalen en monden om te voeden en dus is het sparen voor één een dagdroom op dit moment.

Net als iedereen moet ik prioriteit geven aan mijn uitgaven en mijn rekeningen komen eerst. Ik kwam met een idee voor een nette kleine competitie om me te helpen fondsen te werven voor de nieuwe apparatuur.

Ik zal een uniek kunstwerk in mijn gebruikelijke stijl voor de winnaar maken en een gedrukt ondertekend exemplaar naar hen sturen om te genieten en misschien aan de muur hangen.

Als je van mijn kunstwerken houdt en een unieke voor je wilt hebben, overweeg dan alsjeblieft om me te helpen sparen voor een tekenmonitor zoals deze:

Monitor tekenen

Wat zit erin voor mij, hoor ik je vragen? Welnu, de eerste 100-donateurs zullen automatisch worden opgenomen in een gelijkspel en de winnaar ontvangt een kunstwerk van mij, het zal worden afgedrukt in A4-formaat en door mij worden ondertekend voordat het naar u wordt verzonden als een manier van mijn dankwoord voor Uw steun.

Ga, koop me een kop koffie om je steun te betuigen en krijg toegang tot de competitie.

Joanne houdt van haar koffie

4000 Twitter Followers Mega Giveaway-competitie

Vier deze mijlpaal met mij door enkele kinky sextoys te winnen

Ik ben snel 4,000-volgers op Twitter aan het naderen en dacht dat het leuk zou zijn om deze mijlpaalprestatie te vieren met een fantastische weggeefactie.

Drie geweldige bedrijven zijn naar voren gekomen om me te helpen met deze weggeefwedstrijd. Ik ben heel blij dat ik drie geweldige wedstrijden kan aanbieden om deze mijlpaal te vieren. Ik zou oprecht willen bedanken Satisfyer.com, BathmateDirect.com en Sexmachines.co.uk

Dat is geweldig negen prijzen voor het grijpen, Ik heb ze opgesplitst drie afzonderlijke wedstrijden en je bent vrij om ze allemaal in te voeren als je dat wilt, dit vergroot je winkansen.

Dit heeft me in staat gesteld om de volgende ongelooflijke prijzen te bieden, die allemaal voor het grijpen liggen voor al mijn lezers in het VK, de EU, de VS en Canada.

Sexmachines.co.uk - Win een Magnum Opus handvast duwende vibrator

Deze geweldige prijs is geleverd door Sexmachines.co.uk, ze zijn de grootste speciaalzaak in het Verenigd Koninkrijk van seks- en fuckingmachines, samen met allerlei andere geweldige producten. Ik heb veel geluk gehad dat ik enkele geweldige machines van hen heb kunnen bekijken, inclusief de Willy Wanka en uFuc Pro fucking machines en een geweldig spanking machine.

De Magnum Opus ™ van ToyJoy® is een hoogwaardige stuwende vibrator met een ongelooflijke 8-centimeter (3 inch) uitbreidingsmogelijkheid. Het gestroomlijnde USB-oplaadbare ontwerp biedt een speciale 'harmonica-achtige' shaft die je tijdens het gebruik in extase brengt.

Sexmachines.co.uk prijzen voor mijn 4k twitter volgers competitie

Magnum Opus in de hand gehouden duwende vibrator

BathmateDirect.com - Win een unisex verzorgingsset of een van de vier penisringen

De geweldige mensen bij Bathmate hebben alle registers opengetrokken en ook geweldige producten geleverd. Doe mee aan deze wedstrijd en maak kans op een Bathmate-garnituur of een van de vier geweldige cockringen om je speeltijd te verfraaien.

Bathmate staat bekend om hun geweldige reeks penisvergroters die echt werken, ik heb de resultaten zelf gezien als de mijne Stunt Cock gebruikt nog steeds de zijne Hydromax X30 Wide Boy pompen.

Bathmate-prijzen voor mijn 4k-volgerswedstrijd

Bathmate-weggeefactie

Satisfyer.com - Win een van de drie van hun nieuwste seksspeeltjes

En last but not least is deze competitie voor een van de drie geweldig Tevreden seksspeeltjes. Ik heb ze alle drie bekeken en van ze gehouden dus waarom zou je deze kans niet aangrijpen om er zelf een te proberen?

De goede mensen bij Satisfyer.com hebben me een Tevreden Pro Plus, een Satisfyer Pro G-Spot Rabbit en Satisfyer Pro 4 stellen om weg te geven in deze wedstrijd, laat me weten welke je voorkeur heeft.

Satisfyer Pro-prijzen voor mijn 4k twitter-volgerswedstrijd

Satisfyer Giveaway

Veel geluk iedereen xx

Competitieregels

Deze wedstrijd loopt vanaf 12: 00AM 15 april 2018 - 11: 59PM 31st Mei 2018 (Londen).

Deze competitie staat open voor het VK, de VS, Canada en Europa. Neem bij twijfel over uw locatie contact met mij op en ik kan u laten weten waar het artikel wel of niet kan worden verzonden.

Ik ben aan het voldoen aan deze wedstrijd en daarom moet je op mijn e-mail reageren als je wint.

U bent verantwoordelijk voor het betalen van eventuele douane- of extra kosten die kunnen optreden na verzending.

Nadat de winnaar is getrokken, heb je 2 weken om contact met me op te nemen en je prijs te claimen. Als u dit nalaat, trek ik opnieuw een winnaar aan. Door deel te nemen aan deze wedstrijd, gaat u ook akkoord met het verstrekken van uw adres, zodat ik het artikel naar u kan verzenden.

Ik accepteer geen give-away accounts voor deze wedstrijd. Ik ga controleren of deelnemers een account hebben dat bestaat uit meer dan gratis retweets. Respecteer dit alstublieft, mijn sponsorbedrijven verdienen beter en deze wedstrijden zijn voor mijn lezers en niet voor wedstrijdaccounts.

Win A Stroking Man III Oplaadbare Sex Machine

Win A Stroking Man III Oplaadbare Sex Machine

Om te vieren dat ik een nieuwe mijlpaal in mijn Twittersphere heb bereikt - wat ik bedoel is om te vieren dat 3000 geweldige volgers op Twitter krijgt. Ik dacht dat ik iets heel bijzonders moest doen voor mijn volgers in de vorm van een andere geweldige wedstrijd.

Bedankt aan iedereen die me heeft gevolgd, me heeft gesteund en mijn blog heeft gemaakt en online zo leuk voor me was.

De lieve mensen van www.sexmachines.co.uk heb me een Stroking Man III Oplaadbare Sex Machine gegeven om weg te geven als een prijs, dus waar wacht je nog op om je inzendingen in te krijgen - wat moet je verliezen?

Joanne's Shocking 2k Followers Twitter Competition

Vier 2000 geweldige Twitter-volgers

Om te vieren dat ik uiteindelijk mijn volgende mijlpaal in mijn Twittersphere heb bereikt - wat ik bedoel te zeggen, is het vieren van 2000 geweldige volgers op Twitter krijgen. Ik dacht dat ik iets heel bijzonders moest doen voor mijn volgers in de vorm van een wedstrijd.

Bedankt aan iedereen die me heeft gevolgd, me heeft gesteund en mijn blog heeft gemaakt en online zo leuk voor me was.

De lieve mensen van www.e-stim.co.uk met een absoluut geweldige prijs naar voren gestapt en ik heb ook diep in mijn eigen zakken gegraven om van dit een competitie te maken om te onthouden en zeker een om binnen te komen - wat moet je verliezen?

Joannes 1k Followers Twitter Competitie

Ik ben aan het vieren 1000-volgers krijgen op Twitter

SPUNK Lube PinkEvenals het vieren van mijn 1st Blogaversary met een concurrentie deze maand ben ik ook heel blij dat ik eindelijk 1000-volgers op Twitter heb bereikt en dus denk ik dat een andere wedstrijd in orde is.

Bedankt aan iedereen die mij heeft gevolgd en het afgelopen jaar zo leuk heeft gemaakt voor mij.

De mooie Ian van www.fmachinefun.co.uk heeft een prijs gewonnen voor deze wedstrijd en het is in de vorm van een 8oz-fles met SPUNK Lube Pink.

Dildotastic-competitie voor één jaar bij Blogaversary

Ik vier mijn eerste verjaardag

Nou, ik had nooit gedacht dat ik het zou halen, maar hier ben ik een jaar in mijn opwindende nieuwe tijdverdrijf. Ik heb nooit in een miljoen jaar gedacht dat ik zoveel dingen zou beoordelen en zoveel ongelooflijke mensen en fantastische bedrijven zou leren kennen.

Dit is een enorme mijlpaal voor mij en het heeft echt mijn zelfvertrouwen gestimuleerd en heeft me de mond gesnoerd om mijn tweede jaar nog beter te maken dan mijn eerste.

Ik had het niet kunnen doen zonder mijn trouwe lezers, bedankt voor al je steun en woorden van advies, het wordt echt op prijs gesteld.

Ik dacht lang en diep na over hoe ik iets zou vieren en iets teruggeven aan de gemeenschap en ik dacht dat het runnen van mijn allereerste competitie die begon met mijn blogaversary een geweldige manier was om vooruitgang te boeken.

Abonneren op deze RSS-feed

Laatste Recensies

Februari 20

John Thomas Toys siliconen anale sonde review

in dildo's
Een nieuw ontwerp dat goed is voor elke opening, voor of achter De komst van een nieuw seksspeeltje om te beoordelen, vervult me ​​altijd met opwinding, maar het is niet vaak dat ik ook vervuld ben van een gevoel van nerveuze anticipatie. Maar dat was het geval toen deze grote jongens ... Lees meer
Februari 13

Hismith Remote Controlled Premium Sex Machine met gratis siliconen dildo en draagbare tas Nieuwe editie Fucking Machine

in Sex & Fucking Machines
Ik denk dat ik mijn nieuwe favoriete neukmachine heb gevonden Toen HiSmith contact met me opnam om me te vertellen dat ze een van hun premium neukmachines stuurden om te beoordelen, begrijp je me een tijdje grijnzend als een Cheshire Cat. Ik heb hun machines gezien in ... Lees meer
Februari 07, 2020

John Thomas® Billy Bunter Platinum siliconen dildo review

in dildo's
Laat je niet intimideren door deze mooie siliconen didlo, zet hem op zijn plaats ;-) Je kunt je voorstellen ... Lees meer
Februari 06, 2020

Love Jelly Sensual Bath Time Fun Review

in Andere beoordelingen
Wie had ooit gedacht dat baden in Jelly zo leuk zou kunnen zijn Als je zoals ik bent, jij ... Lees meer

Recente artikelen

Februari 06

Geld besparen bij het kopen van seksspeeltjes

Bekijk deze snelle en gemakkelijke manier om wat geld te besparen. Dit artikel bevat affiliatielinks, maar de titel is geen clickbait, je kunt echt geld besparen bij het winkelen voor seksspeeltjes. We kunnen allemaal geld besparen als we winkelen. Wie wil er nou geen probleemloos ... Lees meer
September 06, 2019

The Rise of VR Porn

VR Porno verovert het internet stormachtig, is hier hoe je aan de slag kunt gaan? Twee maanden geleden kondigde VRPorn.com aan dat het 100 miljoen gebruikers officieel heeft overtroffen. Dat zijn veel kinky mensen die op zoek zijn naar VR-porno. Elke website zou meer dan tevreden zijn met ... Lees meer
Juni 05, 2019

Met deze geheime sekstrick smeekt je geliefde je om meer

Je droomt van een gepassioneerd liefdesleven, maar een drukke levensstijl en stress heeft andere plannen voor ... Lees meer
30-2019-XNUMX

Het kopen van seksspeeltjes op een begroting

Je kunt genieten van een veilige lichaamsaftrek met een budget dat ik niemand hoef te preken over hoe ... Lees meer

Laatste blog bericht

Februari 12

Estim-onderzoek bevestigt dat eenvoudige zenuwstimulatie de seksuele respons bij vrouwen kan verbeteren

in Blog
Het is goed om een ​​studie te zien die bevestigt dat e-stim positieve voordelen kan hebben voor de behandeling van seksuele disfunctie bij vrouwen. Ik heb ongeveer vier jaar "seks met elektronen" en het heeft mijn seksleven ten goede veranderd. Ik heb het per ongeluk ontdekt maar ... Lees meer
Februari 07

Joanne's kantoor / studio, een snelle update

in Blog
Ik heb mijn kantoorkeuze gekozen en moet nu verhuizen. Nou, ik ben eindelijk uitgekomen op mijn nieuwe kantoor / studio. Ik zal worden gevestigd in Derby in de Midlands, en na het bekijken van verschillende opties heb ik gekozen voor een kantoor op de begane grond (geschikt voor mijn ... Lees meer
Februari 06, 2020

Gastpost - Gedachten over vernedering Play And Watersports: Dom Signs

in Blog
Gastpost Ik ben heel blij dat ik Signs van domsigns.com kan introduceren. Dom Signs, I ... Lees meer
Jan 16, 2020

2020, een nieuw jaar een nieuw plan

in Blog
Dit jaar wordt een giller, ik heb gedaan wat ik doe (meestal dingen opvullen ... Lees meer
×
0
Aandelen

Vind je het leuk wat je ziet?

Druk op de onderstaande knoppen om mij te volgen, u zult er geen spijt van krijgen ...

0
Aandelen