Vrijdag, 26 juni 2020 11: 25

Op zoek naar een fantastisch assortiment seksmachines? Bekijk Cartel De Amore

Het is geen geheim dat ik in het algemeen van seks en fucking machines hou, genietend van de pure kracht en prestaties ervan. Ze worden nooit moe, traag of haperen, een verdomde machine heeft één taak en is ontworpen om het uitzonderlijk goed te doen.

Maar waar kun je er een krijgen? Wat voor soort machines zijn het meest geschikt voor mijn omstandigheden? Dit zijn vragen die mij vaak worden gesteld, en in deze gesponsorde post ga ik je doorverwijzen naar een bedrijf dat voor al je neuk- en seksmachine-behoeften kan zorgen. Laat me je voorstellen aan Kartel De Amore, gevestigd in Anaheim, Californië.

"Zorg ervoor dat je de machines bij Cartel De Amore bekijkt, en vergeet niet te vertellen dat Joanne" Hallo "zegt"

Joanne

Ze hebben een fantastisch assortiment seksmachines en alle hulpstukken die u maar kunt bedenken om uw ervaring te verbeteren. Met zoveel seksmachines om uit te kiezen, kan het moeilijk zijn om uit te zoeken wat voor jou de beste optie is. Dus, in mijn gebruikelijke stijl, ga ik ze opsplitsen in een paar categorieën en enkele aanbevelingen doen om over na te denken.

Dit artikel behandelt standaard neukmachines, vibrerende seksmachines, mannelijke melkmachines en enkele aanbevelingen voor hulpstukken.

Vrijdag, mei 08 2020 08: 16

Vrouwelijke masturbatie is nog steeds een grote taboe

Het is iets waar we zelden over praten, zelfs niet met onze beste vrienden, maar laten we eerlijk zijn, we hebben allemaal "Gepolijste parel" of "Afgerond" - (let op: ik hou van seksuele eufemismen). Sommigen van ons schamen zich er zelfs voor om het te doen. Dat komt waarschijnlijk omdat de samenleving schuld en schaamte over masturbatie nog steeds aanmoedigt - het is gewoon iets dat "goede meisjes niet mogen doen". Nou, naar de hel met die gedachtegang!

Goed meisje masturbeert, en dat doen ze graag.

Je zou de vraag moeten stellen, waarom niet? Het voelt fantastisch, heeft uitstekende gezondheidsvoordelen en verlicht stress, dus waarom zou niemand willen stoppen met alles wat ze doen en zichzelf eraf halen?

Ik wil enkele mythen over masturbatie doorbreken en je bewijzen dat het een totaal positieve ervaring is. Het lichaam van iedereen is uniek en je manier van masturberen zal waarschijnlijk anders zijn dan die van mij, maar dat maakt niet uit, want er is geen goede of verkeerde manier om het te doen. Hier volgen enkele snelle en eenvoudige redenen waarom u dit zou moeten doen.

Donderdag 02 januari 2020 10: 41

Vacuümpompen gecombineerd met e-stim klinkend, een geweldig kinky DIY-project

Een bericht over smartstim over vacuüm klinken kreeg mijn interesse en ik besloot na het lezen van enkele opmerkingen dat ik het bouwen van een dergelijke elektrode moest documenteren om anderen te helpen er een te maken.

Dus, lof voor miralicious90 op smartstim.com voor zijn fantastische idee en 3D-ontwerp. Ik hou van zijn eenvoudige ontwerp, maar ik heb besloten het een beetje te pushen.

In dit artikel ga ik je stap voor stap door het proces van het maken van je eigen doe-het-zelf-penisvergroter in combinatie met een e-stim klinkende elektrode. Dus je kunt je pik groter en harder dan ooit tevoren maken terwijl je tegelijkertijd klinkt en e-stim gebruikt.

Als dat leuk klinkt, lees dan verder. Ontdek hoe gemakkelijk het is om zoiets zelf te maken.

"Verdomme, dit is een serieus stuk kit. Het gevoel van je pik die opzwelt en het geluid dat naar je toe glijdt, is extreem intens en zodra de e-stim schakelkast is ingeschakeld blaast het je sokken uit. Het is een geweldige ervaring, en een geweldige rit. "

Joanne's Stunt Cock

Dit is een vrij lang artikel en dus zijn hier enkele snelle links als u naar een bepaalde sectie wilt gaan.

Woensdag 24 april 2019 09: 29

Penis spelen gemakkelijker en beter gemaakt met een 3D geprinte cock loop isolator

Ik had zoveel plezier met het maken van mijn Bumble Bee Tri-polar estim electrode, en mijn Curly Wurly Bi-polar Electrode.

Dus na het zien van een fantastisch bericht door miralicious90 op Smartstim.com waar hij een isolator voor zijn cockring ontwierp, dacht ik dat ik dat ook zou proberen. Na vele pogingen en fouten, feitelijk omdat ik nog steeds een beetje een techno-muppet ben waar het 3D-ontwerp betreft, heb ik dit uiteindelijk ontworpen. Ik introduceer je de 3D afdrukbare cockringisolator.

Afbeelding met het ontwerp van de Carlo 3D afdrukbare cockringisolator
Zie hier, Joanne's 3D afdrukbare cockringisolator

Zondag november 19 2017 10: 52

Dus wat is het beste voor je blog?

Je zult waarschijnlijk niet verrast zijn door het antwoord op die vraag. De verleiding is om te proberen je blog te vullen met zoveel mogelijk artikelen om het er vol en gezond uit te laten zien, maar dat kan een tweesnijdend zwaard zijn.

Bezoekers zullen uw site vooral vinden via de grote zoekmachines, en ze gebruiken allemaal statistieken om uit te vinden welke de beste pagina's zijn om weer te geven wanneer iemand een zoekopdracht via hen plaatst. Ze zijn allemaal bezig met het verstrekken van wat zij denken dat precies is wat de persoon die de zoekopdracht uitvoert zoekt, en een van de belangrijkste statistiek daarvoor is 'bouncepercentage'.

Andere statistieken die ze bijhouden, is hoe lang bezoekers op uw site blijven. Deze twee statistieken zijn essentiële indicatoren voor een zoekmachine om te zien hoe goed de pagina is die ze dienden in relatie tot de gebruikte zoektermen. Laten we eerlijk zijn we hebben het allemaal gedaan, je doet een zoekland op een webpagina en je drukt op de knop Terug. Zoekmachines merken dat op en het is een van de belangrijkste redenen waarom je boeiende artikelen moet schrijven die de aandacht van een lezer trekken en zorgt ervoor dat ze die terugknop niet raken.

Dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan, dus wat moet je doen? probeer kwaliteitsartikelen te schrijven alsof ze niet van goede kwaliteit zijn, zullen de lezers gewoon wegkaatsen. De volgende aanwijzers helpen je pagina's ook hoger op zoekmachines te krijgen, maar het is de kwaliteit van de pagina die echt telt.

Zondag november 19 2017 10: 33

Wil je wat geld verdienen met je blog?

Dus je hebt een blog en je hebt hard gewerkt om het te vullen met interessante en relevante inhoud, je verkeer begint te bouwen en je kijkt naar manieren om je blog te gelde te maken om je kosten te compenseren of om wat geld te verdienen in je achterzak.

Ten eerste is het een lange en trage slog om een ​​blog terug te verdienen en het is zeker geen snel rijk schema. Dat gezegd hebbende, zul je met wat hard werk en toewijding een begin zien te maken van je tijd en moeite. De eenvoudigste manier om geld te verdienen met je blog is simpelweg om partnerschapsrelaties met winkeliers te gebruiken en dit artikel is speciaal geschreven om je de laagdrempeligheid te geven en ook om je vrij te houden van de wet, want je hebt een aantal verplichtingen als je gebruikt affiliate links.

Donderdag, 15 oktober 2020 11: 29

De bescheiden pijpbeurt naar een schokkend nieuw niveau van plezier brengen

Dus stel je de scène voor, ik heb mijn Stunt Cock vastgebonden, zijn pik heeft verschillende van mijn e-stim elektroden vastgebonden. Ik plaag hem met de bediening van mijn 2B, en hij wordt gespannen en zegt "OMG het voelt alsof iemand aan het uiteinde van mijn pik zuigt".

Dat zette me aan het denken terwijl ik naar zijn gelukkige plakkerige einde werkte. Hoewel dat goed moet hebben gevoeld (en ik kon zien dat het deed vanwege zijn reacties), hoe goed zou een echte pijpbeurt voelen als het gepaard gaat met wat e-stim-spel?

Zou het het beste van twee werelden zijn of bij mij eindigen met een paar gezapte lippen en een slappe tong Jar Jar Binks-stijl?

Maandag, 24 augustus 2020 10: 47

Hel ja, het is, en in dit artikel zal ik je vertellen waarom

Onlangs, als resultaat van een gesprek met een Nederlandse Fetlifer, begon ik me af te vragen hoeveel penisbezitters die stimulatie gebruiken tijdens hun sessies extra stimulatie gebruiken.

Ik neem vaak vibratorspel op in mijn sessies en ging er natuurlijk van uit dat veel penisbezitters dat ook doen. Maar na rondkijken op populaire plaatsen om te discussiëren e-stim net als SmartStim en SocialStim, lijkt het erop dat ik me vergis in die veronderstelling.

Dat zette me aan het denken waarom dat zou zijn?

Het maakte me ook nieuwsgierig hoe goed het combineren van e-stim-spel met vibraties zou aanvoelen op een harde (of inderdaad zachte) lul.

Zondag december 02 2018 12: 53

Bekijk mijn nieuwste tweets

Ik hou van twitter en gebruik het altijd om de goede boodschap over seksspeeltje materialen, goede praktijken, advies en natuurlijk mijn seksspeeltje reviews te verspreiden. Hier zijn mijn laatste tweets, overweeg om mij te volgen als je ze interessant vindt.


Maandag, 14 mei 2018 10: 17

Meld u aan voor mijn "onregelmatige" nieuwsbrief

Wat opvalt aan die titel is het woord onregelmatig. Ik haat spammail. De enige spam die ik tolereer is de vleessoort, en zelfs dan moet ik daar behoorlijk hongerig naar zijn om me te verleiden.

Ik stuur alleen een nieuwsbrief als ik iets nieuwswaardigs heb. Je wordt dus niet gebombardeerd met wekelijkse berichten van mij. Ik heb de neiging om een ​​nieuwsbrief te sturen wanneer ik iets geweldigs heb beoordeeld waarvan ik de hele wereld moet weten. Of bijvoorbeeld wanneer ik een nieuwe heb gemaakt e-stim elektrode die je sokken afblaast.

Dus voel je vrij om je aan te melden voor mijn nieuwsbrief, deze voldoet aan de antispamregels en je hebt de volledige controle, je kunt je op elk moment afmelden. Ik geef geen e-mailadressen door aan andere bedrijven, maar ik gebruik wel MailChimp om mijn lijst te beheren en nieuwsbrieven te maken.

Ik hoop dat je besluit om je aan te melden en ik weet zeker dat je zult genieten van de nieuwsbrieven wanneer ze aankomen.

cheers,

Joanne


Abonneer u op mijn nieuwsbrief

Ik verstuur alleen onregelmatige nieuwsbriefposts.
U kunt zich op elk moment afmelden omdat u de volledige controle heeft.
Ik gebruik MailChimp om mijn nieuwsbrieven te beheren en ze worden goed gerespecteerd op het gebied van gegevensbeveiliging en betrouwbaarheid.

Joannes Reviews zal de informatie die u op dit formulier verstrekt gebruiken om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden.
U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de afmeldlink te klikken in de voettekst van elke e-mail die u van mij ontvangt, of door contact met mij op te nemen via admin {at} sexmachineeviews.co.uk. Ik zal uw informatie met respect behandelen. Bezoek mijn website voor meer informatie over mijn privacypraktijken. Door hieronder te klikken, gaat u ermee akkoord dat we uw informatie kunnen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.
Ik ga akkoord met het verzamelen en opslaan van mijn gegevens door sexmachineeviews.co.uk.

Mijn sites Fantastische sponsors

JohnThomasToys.com, de grootste en beste siliconen dildo's.
Latex, leer en kant, bekijk het geweldige Sola-sexspeelgoed.
Dau Han de grootste verzameling seksmachines en hulpstukken
Sexmachines.co.uk de grootste collectie sexmachines en hulpstukken
MrHankeysToys.com, de grootste en beste siliconen dildo's
Adverteer hier uw bedrijf 250 * 250

Winkelen bij mijn gelieerde ondernemingen

Mr hankeys Toys
E-Stim Systems
lovehoney
Magazijn
Uberkinky

Vertaal mijn site

enarfrdeelitjaptrues

Donaties

Het kost veel tijd en moeite om deze website te onderhouden. Ik gebruik geen professionele website-ontwerpers, het is allemaal mijn eigen werk en het is een erg steile leercurve geweest - alle donaties zijn dankbaar ontvangen:
Koop Me a Coffee bij ko-fi.com


U kunt ook doneren aan Joanne's Dungeon Fund aan Bitcoin-adres:
1NxapveLFy3yjwGAPGCz9HJehjWm3WPCAL
Doneer BitCoin aan Joanne's Dungeon Fund