Artikelen weergeven op tag: Competitie

Lodbrock Giveaway-wedstrijd

Begin het nieuwe jaar met een beetje knik

Ik heb zojuist het geweldige beoordeeld Pillory Set van Lodbrock, en in deze fantastische set krijg je twee impact speelspeeltjes.

Een lederen paddle en een lederen flogger. Lodbrock heeft me een extra exemplaar gestuurd om weg te geven aan twee gelukkige lezers.

Dus als je zin hebt om deze fantastische handgemaakte te pakken te krijgen BDSM implementeert u gewoon de twee competities die hieronder worden weergegeven.

Dit heeft me in staat gesteld om de volgende ongelooflijke prijzen te bieden, die allemaal voor het grijpen liggen voor al mijn lezers in het VK, de EU, de VS en Canada.

Lodbrock lederen dubbelzijdige paddle met klinknagels

Deze geweldige prijs is geleverd door Lodbrock.com, zij zijn fabrikanten van handgemaakte BDSM-apparatuur en -meubilair.

The Spanker Paddle - Glad aan de ene kant en geklonken aan de andere kant, dit is een paddle voor kwaliteitsspel. Gemaakt van echt leder, messing en sparrenhout, heeft de paddle een geheugenmetalen kern, waardoor deze continu in vorm terugkeert is € 98.00 waard.

Spanker Paddle Van Lodbrock

Win A Lodbrock Leather Spanker paddle

Lodbrock meester Flogger

Deze geweldige prijs is geleverd door Lodbrock.com, zij zijn fabrikanten van handgemaakte BDSM-apparatuur en -meubilair.

De meester-flogger - De perfecte lengte, breedte, gewicht en swoosh maken deze flogger geschikt voor een meester. Houd de beukenhouten handgreep stevig vast en luister naar de lokken terwijl ze door de lucht naar het gekozen inslagpunt in de wind lopen

Meester Flogger uit Lodbrock

Win A Lodbrock Master Flogger

Veel geluk iedereen xx

Competitieregels

Deze competitie wordt uitgevoerd vanaf 12: 00AM 17 december 2018 - 11: 59PM 3rd januari 2019 (Londen).

Deze competitie staat open voor het VK, de VS, Canada en Europa. Neem bij twijfel over uw locatie contact met mij op en ik kan u laten weten waar het artikel wel of niet kan worden verzonden.

Ik ben aan het voldoen aan deze wedstrijd en daarom moet je op mijn e-mail reageren als je wint.

U bent verantwoordelijk voor het betalen van eventuele douane- of extra kosten die kunnen optreden na verzending.

Nadat de winnaar is getrokken, heb je 2 weken om contact met me op te nemen en je prijs te claimen. Als u dit nalaat, trek ik opnieuw een winnaar aan. Door deel te nemen aan deze wedstrijd, gaat u ook akkoord met het verstrekken van uw adres, zodat ik het artikel naar u kan verzenden.

Ik accepteer geen give-away accounts voor deze wedstrijd. Ik ga controleren of deelnemers een account hebben dat bestaat uit meer dan gratis retweets. Respecteer dit alstublieft, mijn sponsorbedrijven verdienen beter en deze wedstrijden zijn voor mijn lezers en niet voor wedstrijdaccounts.

Wil je een uniek stuk van mijn kunst?

Mijn oude stylus en tablet hebben de geest gegeven

Ik hou van tekenen van toons voor mijn artikelen en recensiesIk probeer te sparen voor een nieuwe tekeningopstelling. Ik wil een tekenmonitor gebruiken die me enorm zal helpen mijn kleine krabbels en cartoons te tekenen die ik zo graag doe.

Maar, en er is altijd een maar, ik heb rekeningen om te betalen en monden om te voeden en dus is het sparen voor één een dagdroom op dit moment.

Net als iedereen moet ik prioriteit geven aan mijn uitgaven en mijn rekeningen komen eerst. Ik kwam met een idee voor een nette kleine competitie om me te helpen fondsen te werven voor de nieuwe apparatuur.

Ik zal een uniek kunstwerk in mijn gebruikelijke stijl voor de winnaar maken en een gedrukt ondertekend exemplaar naar hen sturen om te genieten en misschien aan de muur hangen.

Als je van mijn kunstwerken houdt en een unieke voor je wilt hebben, overweeg dan alsjeblieft om me te helpen sparen voor een tekenmonitor zoals deze:

Monitor tekenen

Wat zit erin voor mij, hoor ik je vragen? Welnu, de eerste 100-donateurs zullen automatisch worden opgenomen in een gelijkspel en de winnaar ontvangt een kunstwerk van mij, het zal worden afgedrukt in A4-formaat en door mij worden ondertekend voordat het naar u wordt verzonden als een manier van mijn dankwoord voor Uw steun.

Ga, koop me een kop koffie om je steun te betuigen en krijg toegang tot de competitie.

Joanne houdt van haar koffie

4000 Twitter Followers Mega Giveaway-competitie

Vier deze mijlpaal met mij door enkele kinky sextoys te winnen

Ik ben snel 4,000-volgers op Twitter aan het naderen en dacht dat het leuk zou zijn om deze mijlpaalprestatie te vieren met een fantastische weggeefactie.

Drie geweldige bedrijven zijn naar voren gekomen om me te helpen met deze weggeefwedstrijd. Ik ben heel blij dat ik drie geweldige wedstrijden kan aanbieden om deze mijlpaal te vieren. Ik zou oprecht willen bedanken Satisfyer.com, BathmateDirect.com en Sexmachines.co.uk

Dat is geweldig negen prijzen voor het grijpen, Ik heb ze opgesplitst drie afzonderlijke wedstrijden en je bent vrij om ze allemaal in te voeren als je dat wilt, dit vergroot je winkansen.

Dit heeft me in staat gesteld om de volgende ongelooflijke prijzen te bieden, die allemaal voor het grijpen liggen voor al mijn lezers in het VK, de EU, de VS en Canada.

Sexmachines.co.uk - Win een Magnum Opus handvast duwende vibrator

Deze geweldige prijs is geleverd door Sexmachines.co.uk, ze zijn de grootste speciaalzaak in het Verenigd Koninkrijk van seks- en fuckingmachines, samen met allerlei andere geweldige producten. Ik heb veel geluk gehad dat ik enkele geweldige machines van hen heb kunnen bekijken, inclusief de Willy Wanka en uFuc Pro fucking machines en een geweldig spanking machine.

De Magnum Opus ™ van ToyJoy® is een hoogwaardige stuwende vibrator met een ongelooflijke 8-centimeter (3 inch) uitbreidingsmogelijkheid. Het gestroomlijnde USB-oplaadbare ontwerp biedt een speciale 'harmonica-achtige' shaft die je tijdens het gebruik in extase brengt.

Sexmachines.co.uk prijzen voor mijn 4k twitter volgers competitie

Magnum Opus in de hand gehouden duwende vibrator

BathmateDirect.com - Win een unisex verzorgingsset of een van de vier penisringen

De geweldige mensen bij Bathmate hebben alle registers opengetrokken en ook geweldige producten geleverd. Doe mee aan deze wedstrijd en maak kans op een Bathmate-garnituur of een van de vier geweldige cockringen om je speeltijd te verfraaien.

Bathmate staat bekend om hun geweldige reeks penisvergroters die echt werken, ik heb de resultaten zelf gezien als de mijne Stunt Cock gebruikt nog steeds de zijne Hydromax X30 Wide Boy pompen.

Bathmate-prijzen voor mijn 4k-volgerswedstrijd

Bathmate-weggeefactie

Satisfyer.com - Win een van de drie van hun nieuwste seksspeeltjes

En last but not least is deze competitie voor een van de drie geweldig Tevreden seksspeeltjes. Ik heb ze alle drie bekeken en van ze gehouden dus waarom zou je deze kans niet aangrijpen om er zelf een te proberen?

De goede mensen bij Satisfyer.com hebben me een Tevreden Pro Plus, een Satisfyer Pro G-Spot Rabbit en Satisfyer Pro 4 stellen om weg te geven in deze wedstrijd, laat me weten welke je voorkeur heeft.

Satisfyer Pro-prijzen voor mijn 4k twitter-volgerswedstrijd

Satisfyer Giveaway

Veel geluk iedereen xx

Competitieregels

Deze wedstrijd loopt vanaf 12: 00AM 15 april 2018 - 11: 59PM 31st Mei 2018 (Londen).

Deze competitie staat open voor het VK, de VS, Canada en Europa. Neem bij twijfel over uw locatie contact met mij op en ik kan u laten weten waar het artikel wel of niet kan worden verzonden.

Ik ben aan het voldoen aan deze wedstrijd en daarom moet je op mijn e-mail reageren als je wint.

U bent verantwoordelijk voor het betalen van eventuele douane- of extra kosten die kunnen optreden na verzending.

Nadat de winnaar is getrokken, heb je 2 weken om contact met me op te nemen en je prijs te claimen. Als u dit nalaat, trek ik opnieuw een winnaar aan. Door deel te nemen aan deze wedstrijd, gaat u ook akkoord met het verstrekken van uw adres, zodat ik het artikel naar u kan verzenden.

Ik accepteer geen give-away accounts voor deze wedstrijd. Ik ga controleren of deelnemers een account hebben dat bestaat uit meer dan gratis retweets. Respecteer dit alstublieft, mijn sponsorbedrijven verdienen beter en deze wedstrijden zijn voor mijn lezers en niet voor wedstrijdaccounts.

Win A Stroking Man III Oplaadbare Sex Machine

Win A Stroking Man III Oplaadbare Sex Machine

Om te vieren dat ik een nieuwe mijlpaal in mijn Twittersphere heb bereikt - wat ik bedoel is om te vieren dat 3000 geweldige volgers op Twitter krijgt. Ik dacht dat ik iets heel bijzonders moest doen voor mijn volgers in de vorm van een andere geweldige wedstrijd.

Bedankt aan iedereen die me heeft gevolgd, me heeft gesteund en mijn blog heeft gemaakt en online zo leuk voor me was.

De lieve mensen van www.sexmachines.co.uk heb me een Stroking Man III Oplaadbare Sex Machine gegeven om weg te geven als een prijs, dus waar wacht je nog op om je inzendingen in te krijgen - wat moet je verliezen?

Joanne's Shocking 2k Followers Twitter Competition

Vier 2000 geweldige Twitter-volgers

Om te vieren dat ik uiteindelijk mijn volgende mijlpaal in mijn Twittersphere heb bereikt - wat ik bedoel te zeggen, is het vieren van 2000 geweldige volgers op Twitter krijgen. Ik dacht dat ik iets heel bijzonders moest doen voor mijn volgers in de vorm van een wedstrijd.

Bedankt aan iedereen die me heeft gevolgd, me heeft gesteund en mijn blog heeft gemaakt en online zo leuk voor me was.

De lieve mensen van www.e-stim.co.uk met een absoluut geweldige prijs naar voren gestapt en ik heb ook diep in mijn eigen zakken gegraven om van dit een competitie te maken om te onthouden en zeker een om binnen te komen - wat moet je verliezen?

Joannes 1k Followers Twitter Competitie

Ik ben aan het vieren 1000-volgers krijgen op Twitter

SPUNK Lube PinkEvenals het vieren van mijn 1st Blogaversary met een concurrentie deze maand ben ik ook heel blij dat ik eindelijk 1000-volgers op Twitter heb bereikt en dus denk ik dat een andere wedstrijd in orde is.

Bedankt aan iedereen die mij heeft gevolgd en het afgelopen jaar zo leuk heeft gemaakt voor mij.

De mooie Ian van www.fmachinefun.co.uk heeft een prijs gewonnen voor deze wedstrijd en het is in de vorm van een 8oz-fles met SPUNK Lube Pink.

Dildotastic-competitie voor één jaar bij Blogaversary

Ik vier mijn eerste verjaardag

Nou, ik had nooit gedacht dat ik het zou halen, maar hier ben ik een jaar in mijn opwindende nieuwe tijdverdrijf. Ik heb nooit in een miljoen jaar gedacht dat ik zoveel dingen zou beoordelen en zoveel ongelooflijke mensen en fantastische bedrijven zou leren kennen.

Dit is een enorme mijlpaal voor mij en het heeft echt mijn zelfvertrouwen gestimuleerd en heeft me de mond gesnoerd om mijn tweede jaar nog beter te maken dan mijn eerste.

Ik had het niet kunnen doen zonder mijn trouwe lezers, bedankt voor al je steun en woorden van advies, het wordt echt op prijs gesteld.

Ik dacht lang en diep na over hoe ik iets zou vieren en iets teruggeven aan de gemeenschap en ik dacht dat het runnen van mijn allereerste competitie die begon met mijn blogaversary een geweldige manier was om vooruitgang te boeken.

Abonneren op deze RSS-feed

Laatste Recensies

April 16, 2019

Kink Collection Quad 18 Inch siliconen zweep met dildo-handvat

in BDSM Kit-beoordelingen
Een fantastische flogger met een echte angel in zijn staart. Ik ben dol op het bekijken van BDSM-producten en wanneer ik wordt gevraagd of ik er een wil herzien, neem ik meestal gewoon de positie in voordat ik zeg "bring it on". Ik ben dol op impactspeelgoed zoals zwepen, wandelstokken, floggers en peddels. IK… Lees meer
April 13, 2019

Rocks Off EveryGirl Rabbit Vibrator Review

in Vibrators
De EveryGirl konijnvibe doet de reputatie van Rocks Off voor kwaliteit eer aan. Nogmaals, ik vind mezelf glimlachend van oor tot oor terwijl ik een nieuwe recensie van een Rocks Off-product typ. Deze keer heb ik het genoegen (in de bijbelse zin) gehad om hun ... Lees meer
12-2019-XNUMX

Gebonden om Bamboe Spanking Paddle te plagen

in BDSM Kit-beoordelingen
Een fantastische bamboe-peddel die Stunt Cock hier weer diepe stinkende sensaties bezorgt ... Lees meer
08-2019-XNUMX

Dr Rocco's Pleasure Emporium Zeppelina Vibrator

in Vibrators
De Zeppelina is zeker geen blimp als het om kracht gaat. Nogmaals, ik merk dat ik ... Lees meer

Recente artikelen

Maart 24, 2019

Beste mannelijke melkmachines

De beste machines voor handsfree orgasmes, of, een chique wank me wordt vaak gevraagd wat de beste mannelijke melkmachine is. Ik ga je alles vertellen over drie waarvan ik weet dat ze niet van deze wereld zijn. Ze zijn niet goedkoop, maar met seksmachines krijg je inderdaad wat je ... Lees meer
Augustus 27, 2018

Ervaar je dat je brandt of stekend bent bij het stremmen?

Hier zijn enkele tips om iets een beetje glad te strijken. Steken of branden wordt vaak veroorzaakt door ofwel te veel stroom door een elektrode of door een te kleine elektrode. Andere dingen kunnen ook dit soort problemen veroorzaken, en ik zal die behandelen ... Lees meer
Juli 05, 2018

Wat is een DDLG-relatie?

Je zult misschien verrast worden door de DDLG-scène als je er meer over te weten komt. Ten eerste kan ik ... Lees meer
Juni 11, 2018

Mannelijke en vrouwelijke kuisheidsgordels en cock cages

De gedachte om opgesloten te worden in kuisheid, maakt me echt één. Kuisheid is een onderwerp dat ... Lees meer

Laatste blog bericht

Maart 29, 2019

Vrijdag, maart 29th, is Boobday!

in Blog
Vier #BoobDay door ze te verslaan en te bewonderen. Het is eindelijk hier BrexitDay en wat een cluster dat is, dus laten we nadenken over een veel betere dag om te vieren en te genieten - Boobday! Deze foto's zijn niet zo groots als andere op #BoobDay gepost, maar ze krijgen wel ... Lees meer
Maart 29, 2019

Hoe een blogger of auteur te ondersteunen

in Blog
Hier zijn enkele snelle manieren om echt een blogger / auteur te helpen ondersteunen. Dit is een artikel over het helpen van bloggers en auteurs. Het is gemaakt nadat @MrJohns96669663 had voorgesteld dat een bericht als dit misschien een goed idee is - dank u MrJohns. Cue de violen. Wezen… Lees meer
13-2019-XNUMX

Ik ben bezig met het bekijken van het Python Electro-compressiesysteem

in Blog
Mijn stuntlul zal veel schokkend plezier hebben na een zeer opwindende ... Lees meer
04-2019-XNUMX

Ik ben bezig met het reviewen van de Tremor Sex Machine

in Blog
Ik ben erg enthousiast na het gebruik van de Tremor. Ik ben zo enthousiast dat ik de ... Lees meer
×
0
Aandelen
0
Aandelen