Artikelen weergeven op tag: Competitie

Win een tantrische massage-startset met dank aan Karma Tantric

Win een tantrische massage-startset met dank aan Karma Tantric

Als je dit fantastische artikel leuk vond tantrische Massage dan zul je dol zijn op deze wedstrijd die wordt gesponsord door Karma Tantric.

Tantrisch massagebureau in Londen, Karma Tantric, geef een fantastische tantrische massage-starterkit ter waarde van meer dan $ 200 weg! Probeer thuis je tantrische massage vaardigheden uit met een partner. Kijk hieronder voor de kans om te winnen en voer de gratis competitie in! Als je het niet kunt zien, gebruik dan deze link - Deelnemen aan de wedstrijd

Een spannende wedstrijd met prijzen ter waarde van $ 200 van Karma Tantric
Een spannende wedstrijd met prijzen ter waarde van $ 200 van Karma Tantric

KarmaTantrische tantrische massage starter kit weggeefactie

Veel geluk iedereen xx

Competitieregels

Deze wedstrijd wordt uitgevoerd vanaf 12: 00AM 14 juni 2019 - 11: 59PM 14 juli 2019 (Londen).

Deze competitie staat open voor het VK, de VS, Canada en Europa. Neem bij twijfel over uw locatie contact met mij op en ik kan u laten weten waar het artikel wel of niet kan worden verzonden.

Ik ben aan het voldoen aan deze wedstrijd en daarom moet je op mijn e-mail reageren als je wint.

U bent verantwoordelijk voor het betalen van eventuele douane- of extra kosten die kunnen optreden na verzending.

Nadat de winnaar is getrokken, heb je 2 weken om contact met me op te nemen en je prijs te claimen. Als u dit nalaat, trek ik opnieuw een winnaar aan. Door deel te nemen aan deze wedstrijd, gaat u ook akkoord met het verstrekken van uw adres, zodat ik het artikel naar u kan verzenden.

Ik accepteer geen give-away accounts voor deze wedstrijd. Ik ga controleren of deelnemers een account hebben dat bestaat uit meer dan gratis retweets. Respecteer dit alstublieft, mijn sponsorbedrijven verdienen beter en deze wedstrijden zijn voor mijn lezers en niet voor wedstrijdaccounts.

Deze geheime sex-truc zorgt ervoor dat je minnaar je smeekt om meer

Je droomt van een hartstochtelijk liefdesleven, maar een drukke levensstijl en stress heeft andere plannen voor je. Als je seksleven een duwtje in de goede richting nodig heeft, is er een geheime seks-truc die je en je geliefde doet verlangen naar meer. Word stomende in de slaapkamer en introduceer deze tantra-techniek in je wereld.

Tantrische massage kan worden gedefinieerd als de meest sensuele massage die je ooit zult ervaren. Als u uw seksleven wilt verbeteren, hoeft u niet verder te zoeken. Deze ontspannende, erotische massage zorgt voor verbeterde orgasmen, wekt je seksuele eetlust op en stelt je in staat om een ​​diepere connectie met je partner te ervaren. Bereik een hoger niveau van seksuele tevredenheid en leer nieuwe manieren om elkaar te plezieren.

Lodbrock Giveaway-wedstrijd

Begin het nieuwe jaar met een beetje knik

Ik heb zojuist het geweldige beoordeeld Pillory Set van Lodbrock, en in deze fantastische set krijg je twee impact speelspeeltjes.

Een lederen paddle en een lederen flogger. Lodbrock heeft me een extra exemplaar gestuurd om weg te geven aan twee gelukkige lezers.

Dus als je zin hebt om deze fantastische handgemaakte te pakken te krijgen BDSM implementeert u gewoon de twee competities die hieronder worden weergegeven.

Dit heeft me in staat gesteld om de volgende ongelooflijke prijzen te bieden, die allemaal voor het grijpen liggen voor al mijn lezers in het VK, de EU, de VS en Canada.

Lodbrock lederen dubbelzijdige paddle met klinknagels

Deze geweldige prijs is geleverd door Lodbrock.com, zij zijn fabrikanten van handgemaakte BDSM-apparatuur en -meubilair.

The Spanker Paddle - Glad aan de ene kant en geklonken aan de andere kant, dit is een paddle voor kwaliteitsspel. Gemaakt van echt leder, messing en sparrenhout, heeft de paddle een geheugenmetalen kern, waardoor deze continu in vorm terugkeert is € 98.00 waard.

Spanker Paddle Van Lodbrock

Win A Lodbrock Leather Spanker paddle

Lodbrock meester Flogger

Deze geweldige prijs is geleverd door Lodbrock.com, zij zijn fabrikanten van handgemaakte BDSM-apparatuur en -meubilair.

De meester-flogger - De perfecte lengte, breedte, gewicht en swoosh maken deze flogger geschikt voor een meester. Houd de beukenhouten handgreep stevig vast en luister naar de lokken terwijl ze door de lucht naar het gekozen inslagpunt in de wind lopen

Meester Flogger uit Lodbrock

Win A Lodbrock Master Flogger

Veel geluk iedereen xx

Competitieregels

Deze competitie wordt uitgevoerd vanaf 12: 00AM 17 december 2018 - 11: 59PM 3rd januari 2019 (Londen).

Deze competitie staat open voor het VK, de VS, Canada en Europa. Neem bij twijfel over uw locatie contact met mij op en ik kan u laten weten waar het artikel wel of niet kan worden verzonden.

Ik ben aan het voldoen aan deze wedstrijd en daarom moet je op mijn e-mail reageren als je wint.

U bent verantwoordelijk voor het betalen van eventuele douane- of extra kosten die kunnen optreden na verzending.

Nadat de winnaar is getrokken, heb je 2 weken om contact met me op te nemen en je prijs te claimen. Als u dit nalaat, trek ik opnieuw een winnaar aan. Door deel te nemen aan deze wedstrijd, gaat u ook akkoord met het verstrekken van uw adres, zodat ik het artikel naar u kan verzenden.

Ik accepteer geen give-away accounts voor deze wedstrijd. Ik ga controleren of deelnemers een account hebben dat bestaat uit meer dan gratis retweets. Respecteer dit alstublieft, mijn sponsorbedrijven verdienen beter en deze wedstrijden zijn voor mijn lezers en niet voor wedstrijdaccounts.

Wil je een uniek stuk van mijn kunst?

Mijn oude stylus en tablet hebben de geest gegeven

Ik hou van tekenen van toons voor mijn artikelen en recensiesIk probeer te sparen voor een nieuwe tekeningopstelling. Ik wil een tekenmonitor gebruiken die me enorm zal helpen mijn kleine krabbels en cartoons te tekenen die ik zo graag doe.

Maar, en er is altijd een maar, ik heb rekeningen om te betalen en monden om te voeden en dus is het sparen voor één een dagdroom op dit moment.

Net als iedereen moet ik prioriteit geven aan mijn uitgaven en mijn rekeningen komen eerst. Ik kwam met een idee voor een nette kleine competitie om me te helpen fondsen te werven voor de nieuwe apparatuur.

Ik zal een uniek kunstwerk in mijn gebruikelijke stijl voor de winnaar maken en een gedrukt ondertekend exemplaar naar hen sturen om te genieten en misschien aan de muur hangen.

Als je van mijn kunstwerken houdt en een unieke voor je wilt hebben, overweeg dan alsjeblieft om me te helpen sparen voor een tekenmonitor zoals deze:

Monitor tekenen

Wat zit erin voor mij, hoor ik je vragen? Welnu, de eerste 100-donateurs zullen automatisch worden opgenomen in een gelijkspel en de winnaar ontvangt een kunstwerk van mij, het zal worden afgedrukt in A4-formaat en door mij worden ondertekend voordat het naar u wordt verzonden als een manier van mijn dankwoord voor Uw steun.

Ga, koop me een kop koffie om je steun te betuigen en krijg toegang tot de competitie.

Joanne houdt van haar koffie

4000 Twitter Followers Mega Giveaway-competitie

Vier deze mijlpaal met mij door enkele kinky sextoys te winnen

Ik ben snel 4,000-volgers op Twitter aan het naderen en dacht dat het leuk zou zijn om deze mijlpaalprestatie te vieren met een fantastische weggeefactie.

Drie geweldige bedrijven zijn naar voren gekomen om me te helpen met deze weggeefwedstrijd. Ik ben heel blij dat ik drie geweldige wedstrijden kan aanbieden om deze mijlpaal te vieren. Ik zou oprecht willen bedanken Satisfyer.com, BathmateDirect.com en Sexmachines.co.uk

Dat is geweldig negen prijzen voor het grijpen, Ik heb ze opgesplitst drie afzonderlijke wedstrijden en je bent vrij om ze allemaal in te voeren als je dat wilt, dit vergroot je winkansen.

Dit heeft me in staat gesteld om de volgende ongelooflijke prijzen te bieden, die allemaal voor het grijpen liggen voor al mijn lezers in het VK, de EU, de VS en Canada.

Sexmachines.co.uk - Win een Magnum Opus handvast duwende vibrator

Deze geweldige prijs is geleverd door Sexmachines.co.uk, ze zijn de grootste speciaalzaak in het Verenigd Koninkrijk van seks- en fuckingmachines, samen met allerlei andere geweldige producten. Ik heb veel geluk gehad dat ik enkele geweldige machines van hen heb kunnen bekijken, inclusief de Willy Wanka en uFuc Pro fucking machines en een geweldig spanking machine.

De Magnum Opus ™ van ToyJoy® is een hoogwaardige stuwende vibrator met een ongelooflijke 8-centimeter (3 inch) uitbreidingsmogelijkheid. Het gestroomlijnde USB-oplaadbare ontwerp biedt een speciale 'harmonica-achtige' shaft die je tijdens het gebruik in extase brengt.

Sexmachines.co.uk prijzen voor mijn 4k twitter volgers competitie

Magnum Opus in de hand gehouden duwende vibrator

BathmateDirect.com - Win een unisex verzorgingsset of een van de vier penisringen

De geweldige mensen bij Bathmate hebben alle registers opengetrokken en ook geweldige producten geleverd. Doe mee aan deze wedstrijd en maak kans op een Bathmate-garnituur of een van de vier geweldige cockringen om je speeltijd te verfraaien.

Bathmate staat bekend om hun geweldige reeks penisvergroters die echt werken, ik heb de resultaten zelf gezien als de mijne Stunt Cock gebruikt nog steeds de zijne Hydromax X30 Wide Boy pompen.

Bathmate-prijzen voor mijn 4k-volgerswedstrijd

Bathmate-weggeefactie

Satisfyer.com - Win een van de drie van hun nieuwste seksspeeltjes

En last but not least is deze competitie voor een van de drie geweldig Tevreden seksspeeltjes. Ik heb ze alle drie bekeken en van ze gehouden dus waarom zou je deze kans niet aangrijpen om er zelf een te proberen?

De goede mensen bij Satisfyer.com hebben me een Tevreden Pro Plus, een Satisfyer Pro G-Spot Rabbit en Satisfyer Pro 4 stellen om weg te geven in deze wedstrijd, laat me weten welke je voorkeur heeft.

Satisfyer Pro-prijzen voor mijn 4k twitter-volgerswedstrijd

Satisfyer Giveaway

Veel geluk iedereen xx

Competitieregels

Deze wedstrijd loopt vanaf 12: 00AM 15 april 2018 - 11: 59PM 31st Mei 2018 (Londen).

Deze competitie staat open voor het VK, de VS, Canada en Europa. Neem bij twijfel over uw locatie contact met mij op en ik kan u laten weten waar het artikel wel of niet kan worden verzonden.

Ik ben aan het voldoen aan deze wedstrijd en daarom moet je op mijn e-mail reageren als je wint.

U bent verantwoordelijk voor het betalen van eventuele douane- of extra kosten die kunnen optreden na verzending.

Nadat de winnaar is getrokken, heb je 2 weken om contact met me op te nemen en je prijs te claimen. Als u dit nalaat, trek ik opnieuw een winnaar aan. Door deel te nemen aan deze wedstrijd, gaat u ook akkoord met het verstrekken van uw adres, zodat ik het artikel naar u kan verzenden.

Ik accepteer geen give-away accounts voor deze wedstrijd. Ik ga controleren of deelnemers een account hebben dat bestaat uit meer dan gratis retweets. Respecteer dit alstublieft, mijn sponsorbedrijven verdienen beter en deze wedstrijden zijn voor mijn lezers en niet voor wedstrijdaccounts.

Win A Stroking Man III Oplaadbare Sex Machine

Win A Stroking Man III Oplaadbare Sex Machine

Om te vieren dat ik een nieuwe mijlpaal in mijn Twittersphere heb bereikt - wat ik bedoel is om te vieren dat 3000 geweldige volgers op Twitter krijgt. Ik dacht dat ik iets heel bijzonders moest doen voor mijn volgers in de vorm van een andere geweldige wedstrijd.

Bedankt aan iedereen die me heeft gevolgd, me heeft gesteund en mijn blog heeft gemaakt en online zo leuk voor me was.

De lieve mensen van www.sexmachines.co.uk heb me een Stroking Man III Oplaadbare Sex Machine gegeven om weg te geven als een prijs, dus waar wacht je nog op om je inzendingen in te krijgen - wat moet je verliezen?

Joanne's Shocking 2k Followers Twitter Competition

Vier 2000 geweldige Twitter-volgers

Om te vieren dat ik uiteindelijk mijn volgende mijlpaal in mijn Twittersphere heb bereikt - wat ik bedoel te zeggen, is het vieren van 2000 geweldige volgers op Twitter krijgen. Ik dacht dat ik iets heel bijzonders moest doen voor mijn volgers in de vorm van een wedstrijd.

Bedankt aan iedereen die me heeft gevolgd, me heeft gesteund en mijn blog heeft gemaakt en online zo leuk voor me was.

De lieve mensen van www.e-stim.co.uk met een absoluut geweldige prijs naar voren gestapt en ik heb ook diep in mijn eigen zakken gegraven om van dit een competitie te maken om te onthouden en zeker een om binnen te komen - wat moet je verliezen?

Joannes 1k Followers Twitter Competitie

Ik ben aan het vieren 1000-volgers krijgen op Twitter

SPUNK Lube PinkEvenals het vieren van mijn 1st Blogaversary met een concurrentie deze maand ben ik ook heel blij dat ik eindelijk 1000-volgers op Twitter heb bereikt en dus denk ik dat een andere wedstrijd in orde is.

Bedankt aan iedereen die mij heeft gevolgd en het afgelopen jaar zo leuk heeft gemaakt voor mij.

De mooie Ian van www.fmachinefun.co.uk heeft een prijs gewonnen voor deze wedstrijd en het is in de vorm van een 8oz-fles met SPUNK Lube Pink.

Dildotastic-competitie voor één jaar bij Blogaversary

Ik vier mijn eerste verjaardag

Nou, ik had nooit gedacht dat ik het zou halen, maar hier ben ik een jaar in mijn opwindende nieuwe tijdverdrijf. Ik heb nooit in een miljoen jaar gedacht dat ik zoveel dingen zou beoordelen en zoveel ongelooflijke mensen en fantastische bedrijven zou leren kennen.

Dit is een enorme mijlpaal voor mij en het heeft echt mijn zelfvertrouwen gestimuleerd en heeft me de mond gesnoerd om mijn tweede jaar nog beter te maken dan mijn eerste.

Ik had het niet kunnen doen zonder mijn trouwe lezers, bedankt voor al je steun en woorden van advies, het wordt echt op prijs gesteld.

Ik dacht lang en diep na over hoe ik iets zou vieren en iets teruggeven aan de gemeenschap en ik dacht dat het runnen van mijn allereerste competitie die begon met mijn blogaversary een geweldige manier was om vooruitgang te boeken.

Abonneren op deze RSS-feed

Laatste Recensies

Augustus 19, 2019

Electro Speculum Bipolaire elektrode van E-stim-systemen

in E-Stim
Het Electro Speculum brengt kinky medisch spel naar een hoger niveau Sommige dingen in het leven doen je nadenken; ze laten je daar een tijdje nadenken. Het Electro Speculum van E-Stim Systems is een van die dingen. Sinds ik er een zag voor de ... Lees meer
Augustus 15, 2019

Hot Octopuss DiGiT Finger Vibrator Review

in Vibrators
De DiGiT van Hot Octopuss is een uitstekende kleine vibrator Ik ben heel blij u alles te kunnen vertellen over de nieuwste creatie van Hot Octopuss, de DiGiT. Ik ben dol op hun reclameslogan "Slechte seks de vinger tonen!" Ik kon mezelf nauwelijks bedwingen wanneer Hot ... Lees meer
Augustus 13, 2019

Svakom Sirene siliconen vibrator review

in Vibrators
Een heerlijke clitoris-sfeer die ook geweldig g-spot-spel geeft Om te zeggen dat ik ... Lees meer
Augustus 08, 2019

Satisfyer Vibes Master Vibrator Review

in Vibrators
Een gastbeoordeling door Harley Fire van de Satisfyer Master Vibe Ik ben heel blij dat ik ... Lees meer

Recente artikelen

Juni 05, 2019

Deze geheime sex-truc zorgt ervoor dat je minnaar je smeekt om meer

Je droomt van een hartstochtelijk liefdesleven, maar een drukke levensstijl en stress heeft andere plannen voor je. Als je seksleven een duwtje in de goede richting nodig heeft, is er een geheime seks-truc die je en je geliefde doet verlangen naar meer. Stom in de slaapkamer en introduceer deze ... Lees meer
30-2019-XNUMX

Het kopen van seksspeeltjes op een begroting

Je kunt genieten van een lichaamsveilige ruk met een beperkt budget. Ik hoef niemand te vertellen over hoe moeilijk het kan zijn en zelfs als je niet veel geld hebt, hebben we allemaal wat opwinding nodig in ons leven. Van opwinding, ik bedoel de seksuele soort (dat is sowieso het beste type). ... Lees meer
24-2019-XNUMX

Beste mannelijke melkmachines

De beste machines voor handsfree orgasmes, of, een chique wank, ik word vaak gevraagd wat de ... Lees meer
Augustus 27, 2018

Ervaar je dat je brandt of stekend bent bij het stremmen?

Hier zijn enkele tips om iets een beetje glad te strijken Stekend of brandend wordt vaak veroorzaakt door ... Lees meer

Laatste blog bericht

Augustus 15, 2019

Joanne's Kinky Forum

in Blog
Een plek waar je advies kunt krijgen en aan anderen kunt geven en met mij kunt praten. Dus, ik heb iets gedaan. Ik heb een forum op mijn site gemaakt zodat ik hier beter kan communiceren met mijn lezers en vrienden. Om te zeggen dat het opzetten ervan belastend was, zou een ... Lees meer
Augustus 04, 2019

Electro Speculum en Electro Whisker beoordelingen binnenkort beschikbaar

in Blog
Ik kan niet wachten om mijn kutje op deze twee stukken e-stim apparatuur te krijgen. Ik heb net wat meer kinky e-stim apparatuur bij E-Stim Systems besteld. Ik ga genieten van wat kinky electro-medisch spel en ook wat heerlijk electro skin spel. IK… Lees meer
Augustus 04, 2019

Ik ga wat meer beoordelen Dhr. Hankeys Toys Dildo's

in Blog
Ik kan niet wachten om te spelen met de XS Dragon, XS BFG en Beowulf dildo's waar ik mee piep ... Lees meer
Juli 08, 2019

Spannende nieuwsberichten van Hot Octopuss - Introductie van de DiGiT Finger Vibrator

in Blog
Ik ben erg enthousiast om iedereen te laten weten over deze nieuwe sfeer Een van mijn favoriete ... Lees meer
×
0
Aandelen
0
Aandelen